Het maximale uit je sollicitatie
halen is een keuze.

Deze trainingen laten zien hoe je dat doet.

De trainingen

1

2

3

4

5

Strategisch en efficiënt solliciteren

Deze training omvat het hele pakket. We starten bij het begin; hoe kies je de juiste vacature en wat wordt je plan van aanpak. Daarna volgen de modules voor het cv, de motivatiebrief, LinkedIn en het sollicitatiegesprek. Van A tot Z maken we een plan en doorlopen we het sollicitatieproces. Efficiënt, praktisch en voor maximaal resultaat.

Dit pakket bestaat uit: 62 video's, 5 uur aan videomateriaal, cv templates, voorbeeldbrieven, template met oriënterende vragen en alle grappen die de trainingen rijk zijn.

*Bij deze training bestaat de mogelijkheid om individuele coaching erbij te nemen. Ook kan je aanvullende live lessen nemen waar men vragen en casuïstiek kan inbrengen plus waar aanvullende onderwerpen op verzoek worden uitgediept.

Tags:

Prijs online per cursist vanaf:
€295,-
Prijs verkorte masterclass op aanvraag:

Strategisch solliciteren

Dit programma bevat alle informatie die  nodig is om succesvol te solliciteren. Dit unieke programma kan gecombineerd worden met live lessen en persoonlijke coaching.

Masterclass strategisch solliciteren

Deze training is ook te boeken als online masterclass of live op locatie. Het is dan uiteraard een sterk samengevatte versie met de highlights per stap, maar dit is zeer geschikt als aanjager voor mensen die snel aan de slag willen.