Over 21 Jobs

De schakel tussen sollicitant en organisatie.

“Maar hoe zorg ik dan dat ik wel word aangenomen?” Toen ik als recruiter werkte bij de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst kreeg ik deze vraag dagelijks. Ik moest 200 rechercheurs werven en selecteren in twee jaar tijd en sprak daarom veel sollicitanten. Wekelijks voerde ik sollicitatiegesprekken samen met managers en beoordeelde ik brieven en cv’s. Het viel me op hoeveel potentiële interessante kandidaten afvielen tijdens de sollicitatieprocedure. Ze waren zich niet bewust van de valkuilen van het solliciteren en wisten zichzelf niet op de juiste manier te presenteren.

Maar met mijn tips en advies werden zij ineens wel succesvol. Dit was geen toeval. Ik hield ze een spiegel voor en vertelde hoe de andere kant van de tafel naar sollicitanten kijkt. De harde, soms ongemakkelijke, waarheid werkt. Met pragmatische tips en het leren van beïnvloedingsstrategieën zorgde ik ervoor dat sollicitanten het maximale uit hun sollicitatie wisten te halen.

Dit was het fundament waarop ik 21 Jobs heb gebouwd in 2020. Elke keer individueel aan sollicitanten alles uitleggen was niet schaalbaar. Door mijn kennis en ervaring om te zetten in trainingen kon ik meer mensen tegelijk bereiken.

Inmiddels zijn we twee jaar verder en is 21 Jobs gegroeid tot een onderneming die organisaties helpt hun mensen succesvol te laten solliciteren. De (online) trainingen en live masterclasses zijn inmiddels veelvuldig geboekt. Een greep uit de opdrachten:

– Samen met IT opleider Winc Academy 327 mensen klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Gesubsidieerd door de overheid middels NL leert door.

– Doorlopende samenwerking met The Hague Executive Campus waarbij wij hun mensen helpen voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

– 73 trainees van de Rijksoverheid middels een combinatie van online training en masterclasses klaargestoomd aan het einde van hun twee-jarig traineeship.

Neem gerust contact met mij op als je wilt weten hoe ik jouw organisatie kan helpen.

Neem contact met ons op:
E: info@21jobs.nl
T: 085 06 04 334
S: Linkedin

In de media

Klik op de logo's voor meer!