Het maximale uit je sollicitatie
halen is een keuze.

Met deze trainingen vergroot je de kansen aanzienlijk.

De trainingen

1

2

3

4

5

Profileren en netwerken op LinkedIn

LinkedIn valt onder social media, maar is eigenlijk een onmisbare tool om aan een baan te komen. Door slim te profileren wordt men immers benaderd door recruiters en vakgenoten voor interessante banen die vaak nog helemaal niet op de markt zijn. In deze training leer je hoe je dit doet, waar recruiters naar zoeken en hoe je het algoritme van LinkedIn voor je laat werken.

Dit pakket bestaat uit:
16 instructievideo's, 60 minuten aan materiaal, concrete voorbeelden

Tags:

Prijs online per cursist vanaf:
€125,-
Prijs masterclass en incompany op aanvraag:

LinkedIn training

LinkedIn is voor mensen die een baan zoeken, maar ook voor: werkgevers die mensen zoeken, organisaties die een sterk werkgeversmerk willen neerzetten, personal brands van ondernemers en zzp’ers, netwerken en kennisdeling. Iedereen kan professioneel profiteren van een sterk LinkedIn profiel.

Masterclass LinkedIn

De LinkedIn training is ook te boeken als online masterclass of live op locatie. Ook zeer geschikt om jouw medewerkers te leren profileren online en daarmee als ambassadeur te fungeren voor jouw bedrijf. Voor deze training kunnen we maatwerk leveren waardoor de doelstelling en het niveau van de training afgestemd wordt op de organisatie en deelnemers. 

Online leermanagement systeem

Als je besluit om de trainingen online te volgen dan ontvang je een link waarmee je in het leermanagement systeem komt. Op deze video zie je hoe dat er uit ziet. Je kan de trainingen vervolgens volgen op je mobiel of laptop. Je kan altijd pauzeren en later verder gaan waar je gebleven was.