Het maximale uit je sollicitatie halen is een keuze.

Deze trainingen laten zien hoe je dat doet.

De trainingen

1

2

3

4

5

Hoe word je uitgenodigd op sollicitatiegesprek?

De belangrijkste stap waar vaak het lichtst over gedacht wordt. Niks is zo bepalend in het sollicitatieproces als de brief en het cv. Recruiters en managers bepalen op basis van deze documenten of ze de sollicitant wel of niet uitnodigen. Hier gaan 80% van de sollicitanten de fout in. In deze training leer je wat er in een brief en in het cv moet en vooral ook hoe je dat doet. Klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Zonder uitzondering komen mensen uit deze training met verbazing over wat ze hebben geleerd.

Dit pakket bestaat uit: 25 video's, 116 minuten aan materiaal, 5 templates

Tags:

Prijs online per cursist vanaf:
€145,-
Prijs masterclass en incompany op aanvraag:

Brief en cv training

De meest onderschatte stap uit het sollicitatieproces, brief en cv. Hier kan men zoveel meer invloed op uitoefenen dan gedacht. In deze training leert men de essentiële details die voor succes zorgen.

Masterclass
aan tafel komen

Deze training is ook te boeken als online masterclass of live op locatie. Het is dan uiteraard een samengevatte versie, maar dit is zeer geschikt als aanjager voor mensen die snel aan de slag willen met maximaal resultaat.

De motivatiebrief

Naast dat je een uitnodigend cv nodig hebt gaat een scherpe en originele motivatiebrief echt het verschil maken (ook al denken veel mensen van niet). Voor complexe en seniore functies is dit nog steeds een essentieel selectie-instrument. In de video links leer je over de 4 stappen methode die wij gebruiken.