Het maximale uit je sollicitatie
halen is een keuze.

Deze trainingen laten je zien hoe je dat doet.

De trainingen

1

2

3

4

5

Een overtuigend
sollicitatiegesprek voeren

Een sollicitatiegesprek bestaat uit twee delen; een voorspelbaar en een onvoorspelbaar deel. Het voorspelbare deel gaat over motivatie, orientatie, werkervaring en de sollicitant zelf. Dit kan je perfect voorbereiden. Het onvoorspelbare deel behelst vragen die je niet kan zien aankomen en is afhankelijk van de interviewer. In deze training leer je hoe je antwoord geeft op alle soorten vragen middels de STAR methode, ook die onvoorspelbare. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de voorbereiding, valkuilen en randvoorwaarden van een gesprek.

Dit pakket bestaat uit: 19 video's, 92 minuten aan materiaal, verschillende voorbeelden van STAR vragen plus antwoorden, template met oriënterende vragen.

Tags:

Prijs online per cursist vanaf:
€125,-
Prijs masterclass en incompany op aanvraag:

Sollicitatie
gesprek

Het sollicitatiegesprek is het bepalende moment voor succes. Niet het moment om bescheiden te zijn of op te scheppen, maar om te laten zien wat je kan betekenen voor een organisatie.

Masterclass overtuigen

Deze training is ook te boeken als online masterclass of live op locatie. Het is dan uiteraard een samengevatte versie, maar dit is zeer geschikt als aanjager voor mensen die snel aan de slag willen met maximaal resultaat.